André Larsen – Årets Sjømatkokk!

Foto:John Arne Storhaug

André Larsen, kokk på Paleo Arctic ble årets sjømatkokk 2016.

«Vinneren skilte seg spesielt ut på teknikk og smak» sa hoveddommer Christopher Haatuft om årets sjømatkokk 2016

Årets Sjømatkokk ble arrangert for 13. gang og gikk av stabelen under Hansadagene i Bergen 11. juni 2016. Hoveddommer Christopher Haatuft sa at tørrfisk-hovedretten fremhevet råvaren på en perfekt måte og smakte veldig godt! Han lot seg dessuten også imponere over vinnerens evne til å presentere så gjennomtenkte og smakfulle retter basert på et svært krevende råvareutvalg i overraskelseskurven.

Paleo Arctic takker våre lokale leverandører; Lofotpils, Åland Gård, Lofoten Gårdsysteri, Brødrene Berg, L.Berg & Sønner som alle har sørget for at André har kunnet forberede seg med de aller beste råvarer.